top of page
34605214_1250379618429114_53943068244364

super!!! Ben trost 😁💪🏻💪🏻

Het succes verhaal van Eveline

Pfieuw... tijd om het eens naast elkaar te zetten... Links zat ik op een punt waarvan ik dacht dat het nooit meer anders zou worden... 😔

En kijk... op 1 jaar tijd is het mij toch gelukt 😁💪. Van maat 44 naar maat 36 💃! -22kg

Het begon met het eten...
Beginnen bewegen dmv lopen... samen met mijn ventje,waardoor ik de motivatie gevonden heb. Dank je voor de steun lieverd!

En uiteindelijk strakker, slanker en sterker worden dankzij de persoonlijke aangepaste schema's, tips en steun van Ronald van Langen, waarvoor een welgemeende dikke merci! (Lifestyle coach/ Personal trainer)

Mijn ogen zijn open gegaan... Ik bewandel eindelijk het juiste pad en weet nu wat een gezonde levensstijl is...

logo_exercise_zwart-wit.png
44234922_1370909619709446_90731708328758

Trots op deze 2 kanjers! Wat een prestatie hebben zij de afgelopen maanden geleverd. Bedankt voor jullie vertrouwen!

Ik ben mireille, 30 jaar en ik kom uit Oostburg. Eind juli ben ik samen met mijn man begonnen met trainen met Ronald. Na een jarenlange strijd en 2 zwangerschappen was ik het zat om niet goed in mijn vel te zitten. Het lukte niet om het zelf te doen en toen we de successen zagen van Ronald was de knop omgedraaid. We gaan dit proberen! Ik schommelde steeds tussen de 85 en 89 kilo. Op dit moment weeg ik er 72. Ik durf weer naar mijn spiegelbeeld te kijken! Ronald super bedankt voor de goede begeleiding!

💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Ik ben Dominique Klinckhamers en ben 33 jaar.

Mijn vrouw en ik wilde al lang wat aan ons gewicht doen. Maar zelf kregen we het niet voor elkaar.

We zagen Ronald zijn succes op Facebook en eind juli zijn we begonnen met trainen bij hem.

Ik woog in het begin 98 kg en weeg op dit moment 80 kg.

Zonder jou hulp Ronald was ons dit nooit gelukt.

Hartelijk bedankt voor alles!

logo_exercise_zwart-wit.png
41564819_1348109061989502_38724145020204

Weer een topper!! Mooie afsluiter voor 2018💪🏻💪🏻

Hoi hoi

Ik ben Yvette en ben 37 jaar jong🤩 Ik ben in totaal nu 22 kilo afgevallen dankzij Ronald.

Ik zit nu veel beter in mijn vel dan vorig jaar. Vorig jaar voelde ik me dik en had al veel geprobeerd qua sport en diëten, maar dit hielp niet.

Ik vind sporten niet erg, maar kon het niet volhouden. Op een gegeven moment woog ik op mijn zwaarst 107 kilo. En krijg je het gevoel dat het je toch nooit zal lukken om af te vallen. Nu sportte ik weleens met een vriendin samen en zij gaf aan om met zijn tweeën te gaan sporten bij Ronald. Ik wilde dit best proberen, waarom niet? Eerst een intake gesprek gehad over wat ik wilde, dat was makkelijk "afvallen". Nu kwam er eindelijk uit dat ik fitter wilde worden. En actiever en positiever in het leven wilde staan. De persoonlijke begeleiding is mij supergoed bevallen, ik had echt die stok achter de deur nodig. Elke week op de weegschaal en geen smoesjes. Bijna elke dag contact via de app of op het moment dat ik het nodig heb. Ronald heeft ook vanaf het begin aangegeven dat als ik een mindere dag heb of minder lekker in mijn vel voel ik dit direct kan aangeven bij hem. Hij had toen gezegd dat als ik het op tijd aangeef hij hier misschien iets aan kan doen. Superfijn dat deze mogelijkheid er is.

Ook is het gewoon trainen bij mij of mijn vriendin thuis, er kijkt niemand mee. Ik hoef niet perse elke keer de deur uit. Iedere week train je ook met Ronald. En elke week is het weer anders. Het is elke week een verrassing waar ik de volgende dag spierpijn zal hebben. Naarmate je langer traint hoe minder spierpijn je hebt natuurlijk.
Ook moet ik alles in een app noteren wat ik gegeten heb (ik mag alles eten) zolang dit binnen het percentage van vetten, eiwitten en koolhydraten is. En dit is bijna elke week anders, Ronald kijkt naar mij persoonlijk. Hij kan in de app kijken wat ik heb gegeten en gedronken. Ook wat ik extra van sport heb gedaan. En soms ben ik dan best trots op mezelf dat ik toch nog iets extra heb gedaan qua sporten en dat me dit redelijk goed af gaat

k weeg nu 85 kilo en voel me goed en mijn conditie is veel verbeterd. Ik ben nu aan het zoeken wat ik wel en niet kan dragen qua kleding, want doordat je afvalt en meer spiermassa hebt, moet je ook nieuwe kleren kopen uiteindelijk. Alles wordt te groot, het is een leuk luxe probleem, maar hier heb ik soms nog moeite mee.

Ik wil nog steeds verder bij Ronald omdat ik ondertussen mijn doelstelling heb bijgesteld. Want ik had nooit gedacht dat ik het zou halen om onder de 95 kilo te komen.

Ik vind het een aanrader voor iedereen die al verschillende dingen heeft geprobeerd. Ook als je weinig tijd hebt om te sporten kan ik je dit aanraden. Ik werk zelf 38 uur per week, heb ook nog een zoontje van 8 jaar.

En natuurlijk heeft iedereen zijn hobby😍😍

 

Groetjes

Yvette

logo_exercise_zwart-wit.png
bottom of page