top of page
Mijn missie
 
 
 

Mijn visie:

Verbetering van levenskwaliteit begint bij bewegen. Hiermee bedoel ik dat je door beweging de lichamelijke en geestelijke conditie verbetert met alle positieve gevolgen van dien. Heb je de intentie om de kwaliteit van je leven te verbeteren!? Bedenk dan dat je er niet alleen voor staat! Het ultieme doel van ieder serieus trainingsprogramma is verandering. Beginnen met Personal training aan huis ,is de manier om dit doel te behalen.

 

Mijn missie is: Om een gezonde levensstijl voor iedereen bereikbaar te maken. En samen met jou, je doelstellingen te bereiken. Die doelstellingen kunnen voor iedereen anders zijn. Je kunt bij mij o.a. terecht voor: gewichtsafname, figuurverbetering, krachtstoename en spieropbouw. Verder kan ik jou ondersteunen in het aanmeten van een gezonde levensstijl zodat de kans op het zogeheten jojo - effect miniem wordt. Je zult zien; sporten wordt een onderdeel van jouw leven, en wie weet ga je het nog leuk vinden ook!
Mijn doel is om mijn cliënten te helpen hun doelstelling te bereiken door hun mogelijkheden te bepalen en van daaruit een plan te maken dat hen vooruit helpt.

Drie speerpunten van mijn trainingsfilosofie: 

1. Het gaat om mijn cliënt en zijn of haar doelstelling, dat wordt mijn doelstelling!
2. Voordat ik aan de slag kan, zal ik eerst beoordelen waar de cliënt nu staat, wat zijn of haar mogelijkheden zijn en of er dingen in de weg staan / invloed hebben op het behalen van de doelstelling.
3. Mijn programma moet de cliënt vooruit helpen richting de doelstelling.
Mijn werkwijzen:

Met één op één training ( of duo training )werk ik met jou aan jouw wensen en doelen.
Samen bepalen wij een realistisch doel en daar gaan we ons allebei 100 procent voor inzetten!
Naast een uitdagende en gevarieerde training, ga ik met je aan de slag met jouw voeding en leefstijl.
Ik ben de stok achter jouw deur, motiveer en coach je niet alleen tijdens de training, maar als het nodig is ook daarbuiten.
Op die manier houd ik je gemotiveerd met jouw doel duidelijk voor ogen.
Je zult versteld staan van de resultaten die wij samen gaan behalen!
Naast personal trainer is Exercice 4 you ook jouw coach. Een vertrouwenspersoon die jou motiveert en inspireert. Werken aan de beste versie van jezelf is een behoorlijke opgave. Je krijgt het helaas niet cadeau. Als jouw coach help ik je middels verschillende motivatietechnieken om te blijven geloven in jouw eigen kunnen, want je kunt veel meer dan je zelf denkt! Ervaar hoe het voelt om deze keer niet op te geven, maar om te ontdekken wat jij kunt bereiken. Ervaar het gevoel van progressie, zelfverzekerdheid, trots en voldoening! 
 
Personal training aan huis/Voeding & Coaching pakket 
 
  • Intakegesprek
  • Vitaliteitsscreening (testen en meting)
  • Persoonlijk trainingsprogramma
  • Personal training sessie 1 uur, 1 of 2 x per week
  • Persoonlijke coaching: mail, WhatsApp of telefonisch
  • Voedingsadvies 
  • 24/7 Ondersteuning 

Aan iedereen die bij Exercise 4 you wil gaan trainen zal er een vragenlijst worden toegestuurd. In deze lijst zullen er een aantal vragen worden gesteld met betrekking tot dagindeling, werksituatie, eet - en drinkpatroon, sportieve en medische geschiedenis, hobby’s... (het behoeft natuurlijk geen toelichting dat met de informatie uiterst discreet zal worden omgegaan).
Hierna zal er een intakegesprek plaatsvinden. Dit gesprek is bedoeld als eerste kennismaking tussen jou en mij als personal trainer. Hierbij zal worden gekeken naar de wensen en doelstellingen van de klant. Tevens zal ik als personal trainer uitleggen hoe ik te werk ga en welke vorm(en) van training het beste bij jou past. Uiteindelijk zal er een volledig op jouw toegeruste trainingsmethode worden ontwikkeld waarbij de belasting steeds zal worden afgestemd op jouw belastbaarheid.
Meer informatie ?
Laat hieronder jouw gegevens achter voor vrijblijvende informatie of een gesprek. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page