top of page

                                    PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Heb jij een druk bestaan en kom je hierdoor niet toe aan voldoende beweging? Of heb je simpelweg een andere belangrijke reden om niet naar de sportschool te gaan? Of, lukt het jou simpelweg niet om te gaan sporten?


Dan is het inschakelen van een Personal Trainer iets voor jou!


Exercise 4 you verzorgd nu een aantal jaar Personal Trainingen aan huis, en met succes!

En nee hoor..... deze service is echt niet duurder dan begeleiding door een personal trainer bij de sportschool! Sterker nog, dit kan naar alle waarschijnlijkheid nog beter en goedkoper. Interesse? Lees dan snel verder.

 


DE VOORDELEN VAN EEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS


Wist jij dat een ritje heen en terug naar de sportschool, je gemiddeld qua tijd een half uur onderweg bent? En oh ja, jezelf eerst nog even omkleden. Om daarna nog lekker een uurtje actief te kunnen gaan sporten. Om vervolgens nog even onder de douche te stappen en jezelf nog een keer om te kleden. Enz. enz.


In dit geval ben je bijna twee en een half uur van je welverdiende tijd kwijt. Om alléén maar even lekker te kunnen gaan sporten in de sportschool!


Veel mensen hebben hier simpelweg de tijd niet voor. En zeker niet, wanneer je een drukke baan of kinderen hebt. Of misschien heb je wel gewoon een hekel aan de sportschool.


Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een meer persoonlijke aanpak met jouw eigen Personal Trainer aan huis, waarmee je samen al jouw mogelijke doelstellingen kan gaan realiseren. In de comfort van jouw eigen woning,of lekker buiten vlakbij huis!


Mocht je met doelstellingen willen gaan werken, door bijvoorbeeld te werken naar een beter gewicht of een slanker lichaam, dan is een Personal Trainer zeker een aanrader! Ik ga jou verder helpen met een op maat gemaakt voedingsplan en verschillende trainingsschema's. Op deze manier train je samen met jouw Personal Trainer tot 30% effectiever dan dat je dit zelf zonder gedegen kennis zult gaan oppakken!VOORDELEN IN HET KORT
 

  • In één uur een volledige workout verzorgd in of bij de woning.

  • Gerichter en efficiënter trainen met jouw eigen Personal Trainer.

  • Geen lange wachtrijen bij de verschillende fitnessapparaten.

  • Toch professioneel sporten en meer tijd over houden.

  • Bij goede weersomstandigheden de mogelijkheid om buiten te trainen.

  • Betaalbaar en goedkoper dan een Personal Trainer op de sportschool.

 


HEB IK DAN GEEN PROFESSIONEEL APPARATUUR NODIG?
 

De sportschool staat vol met dure en goede fitnessapparaten om mee te kunnen gaan trainen. Maar wist je dat de meeste winst toch vaak uit workouts met dumbbells en/of bodyweight oefeningen behaald kan worden? Dit heeft als reden, dat veel fitnessapparatuur juist gericht is op één grote spiergroep. En vaak niet op de, ook belangrijke, omliggende kleinere spiergroepen.


Bodyweight oefeningen bijvoorbeeld, zorgen er namelijk voor dat je bijna elke spiergroep in je lichaam gaat trainen. Dit zorgt ervoor dat jij betere en snellere resultaten zult gaan bereiken!

 

Als Personal Trainer kan ik jou daar veel meer over uitleggen tijdens een GRATIS Training en Intake gesprek!
 


TRAIN JE DAN ALLEEN NOG MAAR BODYWEIGHT?
 

Nee, integendeel! Als Personal Trainer kan ik namelijk ook verschillende kleine fitness spullen mee nemen naar jouw training. Je kunt dan denken aan een Kettlebell of een TRX Suspension trainer. Kortom, ik breng de sportschool gewoon letterlijk naar jou toe en ruim deze ook weer op wanneer de training is afgerond.INTERESSE GEKREGEN IN EEN EIGEN PERSONAL TRAINER?
 

Boek dan vandaag nog, een GRATIS Training en / of een intake gesprek in! Dit kan je doen door vrijblijvend contact met mij op te nemen via één van onderstaande buttons. Ik zal dan binnen 24 uur contact met je opnemen.

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page